Overweeg je om een nieuwe keuken te laten maken of jouw huidige keuken te renoveren? Bij een keuken op maat zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wij ontwerpen jouw keuken geheel naar wens. Voor elke keuken hebben wij een oplossing. Daarbij is er in iedere prijsklasse een maatwerkkeuken te realiseren.

Bij de eerste afspraak tekenen wij jouw ruimte in ons 3D programma, we kijken naar de indeling voor de keuken, bekijken de materialen en de apparaten. Na deze afspraak maken we een offerte en versturen we deze vrijblijvend. Je kunt een tweede afspraak inplannen om de offerte door te nemen en de nodige aanpassingen te maken. Zodra je akkoord bent met de keuken, maken wij een leidingplan en spreken we een datum af voor de oplevering van de keuken. We gaan inmeten wanneer de ruimte gestukadoord is en de vloer gelegd is.

Niet altijd wil of kun je een compleet nieuwe keuken plaatsen. Vaak kunnen we in overleg een oplossing bedenken, waardoor (een deel van) de keuken behouden blijf. Door het vervangen van apparatuur of een deel van de keuken, krijg je toch een ‘nieuwe’ keuken waar je weer jaren plezier van hebt.

De productie van jouw keuken wordt uitgevoerd in onze eigen werkplaats, door onze eigen vaklieden. Binnen onze werkplaats beschikken we over alle middelen om de productie volledig in eigen beheer te kunnen doen. Zoals de nieuwste 5-assige cnc machines om alles snel en perfect op maat te produceren. Hierdoor weten we zeker dat we altijd de juiste kwaliteit voor jouw keuken kunnen leveren.

Jouw keuken wordt door onze eigen monteurs op locatie geleverd. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat jouw keuken wordt aangesloten en gebruiksklaar word opgeleverd.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van onze projecten en wil je een afspraak maken met onze keukenadviseurs?
Loop gerust eens binnen in onze showroom of maak een geheel vrijblijvende afspraak door met ons contact op te nemen.

 

Bel 0497 573 917

Stuur een mail

Showroom

JvD Maatwerk keukens & interieur
Geestenberg 2
5571 SN Bergeijk
Nederland

Openingstijden

Wij zijn met vakantie vanaf zaterdag 22 juli t/m zondag 20 augustus.

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 16:45 *
Woensdag: 10:00 tot 16:45
Donderdag: 10:00 tot 16:45 *
Vrijdag: 10:00 tot 16:45
Zaterdag: 09:00 tot 16:00
Zondag: gesloten

Wij pauzeren van 12:00 tot 13:00.
* Op afspraak van 18:00 tot 21:00.

Volg ons!