Ben jij op zoek naar een nieuwe kast, badmeubel of misschien wel iets heel anders? Wij denken graag met je mee om een interieur te realiseren wat praktisch, uniek en origineel is. Dankzij maatwerk interieurs zijn de mogelijkheden voor kleur en materiaal eindeloos. Je kunt je eigen interieur naar eigen wens samenstellen.

Wanneer je naar ons toe komt voor een interieur op maat, tekenen we eerst jouw ruimte in ons 3D programma. We luisteren naar jouw wensen, kijken naar de indeling van jouw ruimte en laten we verschillende materialen zien. Tijdens deze afspraak maken we een ontwerp samen met jou. Na deze afspraak krijg je een vrijblijvende offerte. Je kunt een tweede afspraak inplannen om de offerte door te nemen en de nodige aanpassingen te maken. Zodra je akkoord bent met het ontwerp gaan we jouw ruimte nog een keer inmeten. Het interieur word door onze eigen vakmannen geproduceerd en afgemonteerd

De productie van jouw maatwerk interieur wordt uitgevoerd door de beste vakmensen in onze eigen werkplaats. In onze werkplaats beschikken we over de modernste machines om jouw interieur geheel binnen huis te produceren.

Denk hierbij aan CNC gestuurde 5-assige frees machines, CNC gestuurde zaagmachines en kantenlijmers met PU lijm. De meubelen worden grotendeels in onze eigen spuiterij afgewerkt. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel leveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van massieve interieurs, daar hebben we speciale machines voor in huis, de foto’s spreken voor zich.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van onze projecten en wil je een afspraak maken met onze keukenadviseurs?
Loop gerust eens binnen in onze showroom of maak een geheel vrijblijvende afspraak door met ons contact op te nemen.

 

Bel 0497 573 917

Stuur een mail

Showroom

JvD Maatwerk keukens & interieur
Geestenberg 2
5571 SN Bergeijk
Nederland

Openingstijden

Wij zijn met vakantie vanaf zaterdag 22 juli t/m zondag 20 augustus.

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 16:45 *
Woensdag: 10:00 tot 16:45
Donderdag: 10:00 tot 16:45 *
Vrijdag: 10:00 tot 16:45
Zaterdag: 09:00 tot 16:00
Zondag: gesloten

Wij pauzeren van 12:00 tot 13:00.
* Op afspraak van 18:00 tot 21:00.

Volg ons!