Wat voor soorten keukens zijn er?

Doordat wij de keuken geheel op maat maken is er alles mogelijk, samen met een van onze keukenadviseurs kunnen we kijken wat het beste in de ruimte past en het ontwerp voldoet aan uw wensen.

Wat leveren wij allemaal?

Wij leveren maatwerkkeukens, maatwerkkasten ( denk aan tv meubels, kledingkasten etc.), eettafels, deuren, traptreden en kasten voor de wasmachine en droger.

Deuren?

Sinds kort hebben wij een tweede bedrijf opgestart genaamd Decodoor, met dit bedrijf leveren wij deuren in kunststof, hout, board en staal. Je kan hiermee de kleuren van de keuken of andere maatwerkmeubels laten doortrekken in de gehele woning.

Wat voor materialen hebben wij?

Qua materialen doen we tegenwoordig steeds meer met kunststof, dit is er in veel verschillende patronen/houtstructuren/effen kleuren beschikbaar en makkelijk om te onderhouden. Daarnaast leveren wij massief hout in de gewenste houtsoort en kleur en fineer. Voor de werkbladen hebben we kunststof, composiet, graniet, keramiek en marmer in verschillende prijscategorie├źn.

Apparaten?

Wij leveren Miele, Siemens, Bosch, Neff, Aga, Falcon, Kuppersbuch, Quooker, SMEG, Franke, Liebherr, Inventum, Novy en Gaggenau

Werkwijze?

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe keuken kan je contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Bij de eerste afspraak tekenen wij de ruimte in ons 3D programma, en maken we vervolgens een indeling voor de keuken, bekijken we de materialen en apparaten. Na deze afspraak maken we de offerte op en versturen we deze naar de klanten toe. De klant kan een tweede afspraak inplannen om de offerte door te nemen en eventueel aanpassingen te maken. Na deze afspraak stellen we een nieuwe offerte op. Zodra alles goed is spreken we een datum af voor de levering van de keuken en maken we het leidingplan voor de keuken. We kunnen gaan inmeten als er gestukadoord is en de vloer er ligt.

Maatwerk interieur

Wij leveren ook maatwerk interieur voor jouw gehele woning. Hierdoor krijg je altijd een uniek meubelstuk wat altijd perfect aansluit op de ruimte.

Meer maatwerk interieur

Maak een afspraak in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van onze projecten en wil je een afspraak maken met onze keukenadviseurs?
Loop gerust eens binnen in onze showroom of maak een geheel vrijblijvende afspraak door met ons contact op te nemen.

Bel 0497 573 917

Stuur een mail

Showroom

JvD Maatwerk keukens & interieur
Geestenberg 2
5571 SN Bergeijk
Nederland

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 16:45 *
Woensdag: 10:00 tot 16:45
Donderdag: 10:00 tot 16:45 *
Vrijdag: 10:00 tot 16:45
Zaterdag: 09:00 tot 16:00
Zondag: gesloten

Wij pauzeren van 12:00 tot 13:00.
* Op afspraak van 18:00 tot 21:00.

Volg ons!